Nova vest
Košarka

Utorak, 21.11.2017.

18:21

PAO pušta Kalatisa da igra za Grčku

Atinski Panatinaikos dozvolio je trojici svojih prvotimaca da igraju za Grču u predstojećem prvom "prrozoru" FIBA kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019.

Izvor: AK

Autor: AK

PAO pušta Kalatisa da igra za Grčku
Foto: EPA/Ssedat Suna

Nika Kalatis, Jan Vujukas i Tanazis Adetokumbo neće biri na raspolaganju selekoru Grčke za prvi meč sa Velikom Britanijom 24. novembra u Londonu, jer PAO tog dana dočekuje Real Madrid u Evroligi, ali će se priključiti reprezentaciji za duel sa Izraelom tri dana kasnije u Heraklionu.

S druge strane, Panatinaikos je dozvolio svom četvrtom reprezentativcu Dionisu Mitrogluu da igra na obe utakmice za "Helene".

PAO je na deobi 3-7. pozicije u Evroligi sa skorom 5-3, a od pomenutog "kartera" Kalatis je ključni igrač tima i prvi strelac sa 14,5 poena po meču uz 7,4 asistencije u takmičenju.

Posebno je zablistao u prošlom kolu na gostovanju protiv Anadolu Efesa u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

4 h

U fokusu

Vidi sve