Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.11.2017.

11:36

"Zvezdi je potrebna pobeda posle dva teška poraza"

Trener Zadra Aramis Naglić rekao je da je Crvene zvezda favorit u poslednjem meč devetog kola ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto/ABA

Izabranici Dušana Alimpijevića posle naporne nedelje gostuju u Zadru od 18 časova i pokušaće da nastave pobednički niz u ovom takmičenju.

“Zvezda dolazi u Zadar posle dva teška poraza u Evroligi i pobeda im je potrebna. Oni su evroligaši, jedna od najboljih ekipa ABA lige i svakako su favoriti. Ipak, i mi se pitamo. Igramo na našem terenu, pred našim navijačima i učinićemo sve da priredimo iznenađenje. Ključ je zaustaviti Ročestija, Bjelicu i Feldina i izdržati njihovu agresivnost“, izjavio je trener Zadra Aramis Naglić.

Serija od pet uzastopnih pobjeda vratila je osmeh u svlačionicu Zadra, otkriva Kristijan Krajina.

“Oni su svakako favoriti, ali mi smo ipak domaćini i nikome ne priznajemo da je bolji od nas na Višnjiku. Imaju odličnu ekipu, dosta su agresivni, očekuje nas velika borba, ali se nadam da ćemo uz podršku pune dvorane doći do pobede“.

Crveno-beli su trenutno treći na tabeli sa šest pobeda i dva poraza, dok je hrvatski tim pretposlednji na tabeli sa tri trijumfa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve