Nova vest
Košarka

Sreda, 15.11.2017.

16:56

Partizan: Zagorac još nije potpisao, pregovaramo

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović demantovao da je Rade Zagorac potpisao ugovor sa klubom, ali potvrdio da pregovori traju.

Izvor: AK

Autor: AK

Partizan: Zagorac još nije potpisao, pregovaramo
Foto: StarSport

Partizan je ponudio Zagorcu trogodišnju saradnju, a u međuvremenu je doveo 16-godišnjeg Đorđa Pažina, bivšeg člana Real Madrida, najboljeg igrača kadetske reprezentacije Srbije sa U16 Evropskog prvenstva prošlog leta.

"Pregovori su tekli do danas. Nismo potpisali ugovor sa Zagorcem. Ugovor koji je ponuđen nije štetan po Partizan, ali može da bude bolji. Najsrećniji bih bio da se ta vest nije pojavila u medijima. Pregovori nisu završeni. Zagorac želi Partizan, Partizan želi Zagorca. Da dođe na šest meseci to bi bilo dobro za Partizan. Imamo dobru saradnju sa agencijom koja ga zastupa, nekoliko njihovih igrača u našem timu", rekao je Mijailović.

Mijailović je najavio i sankcije za igrača Samarda Semjuelsa koji je na društvenim mrežama na vulgaran način kritikovao klub i trenera Nikolića posle poraza od Albe, usput požalivši se da nije dobio platu.

"Samardo je tek 20 dana u klubu, ali mogu da potvrdim da je već dobio prvu platu za prošli mesec. I njemu i drugima u klubu se redovno daju plate. Partizan ima Dicsiplinski pravilnik. Nijedan igrač nema pravo da u javnosti nastupa van okvira ugovora koji je potpisao. Ovaj klub ima UO i Disciplinsku komisiju. Videćemo naredne nedelje šta ćemo uraditi u vezi s tim", dodao je Mijailović potvrdivši i da klub pregovara sa još dvojicom vrhunskih igrača.

Prvi čovek crno-belih je izrazio i podršku treneru Miroslavu Nikoliću kojem su navijači u utorak uvele skandirali "Muto, odlazi!".

"Moraju da daju podršku i da se uzdrže od loših situacija, da ubacuju predmete u teren. Ionako smo u teškoj situaciji, gledamo da isplatimo plate igračima i radnoj zajednici, a kad nam stignu kazne to nam otežava situaciju. Svestan sam bio od samog starta da će očekivanja navijača biti veća, nego u nekom prethodnom periodu, ali potrebno je mnogo veće razumevanje prema sportskom sektoru. Treneru Nikoliću nijedan trenutak nije lak na terenu. Mi užurbano idemo napred, ali su očekivanja navijača veća od realnih stvari", rekao je Mijailović.

Predsednik Partizana je pozvao navijače da pokažu strpljenje prema timu koji od početka sezone igra sa dosta oscilacija, a posebno su razočarani nastupima u Evrokupu (1-5).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve