Nova vest
Košarka

Sreda, 15.11.2017.

10:27

Semjuels u "svađi" sa formom, Nikolićem, grobarima

Košarkaš Partizana Samardo Semjuels kritikovao je odluku trenera Miroslava Nikolića zbog manje minutaže nego što očekuje na meču protiv Albe u Evrokupu.

Izvor: B92

Autor:B92

Semjuels u
StarSport

"Sinoć je bila loša utakmica za nas jer je trener mislio da je bolje da sedim na klupi i gledam. Hvala... Zašto uvek ja? Nadam se da će sledeća godina biti bolja", napisao je Semjuels na svom Instagram profilu.

Međutim, Samardo je ubrzo izbrisao ovaj post, a potom je i zaključao svoj profil na Instagramu koji je do jutros bio otvoren. Semjuels se i svađao sa navijačima na komentarima tog posta.

Jamajkanac igra loše i nezainteresovano u odbrani od kada je došao u Partizan i trener Nikolić ga je sa razlogom držao na klupi tokom drugog poluvremena.

Semjuels je u porazu od Albe 96:80 u dvorani "Aleksandar Nikolić" igrao 18 minuta i imao učinak od devet poena, sedam skokova, asistenciju i ukradenu loptu.

Trener Nikolić je posle meča rekao kako ih je poremetio Semjuels koji je nespreman, ne može da trči i da igra u ritmu pet minuta.

Košarkaši Partizana posle pet kola nalaze se na šestom mestu C grupe Evrokupa sa skorom 1-5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve