Nova vest
Košarka

Utorak, 14.11.2017.

22:15

Gos: Kada napad ne funkcioniše...

Košarkaš Partizana Najdžel Vilijams-Gos kaže da je dezorganizovanost u napadu stvarala pritisak i na odbranu Partizana pa je bilo teško igrati protiv Albe.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Gos: Kada napad ne funkcioniše...
StarSport

Partizan je poražen u "Pioniru" sa 96:80 u šestom kolu Evrokupa i sada ima pet poraza i jednu pobedu.

"Teška utakmica, nismo funkcionisali u napadu. Kada naš napad ne radi, onda to stvara veliki pritisak našoj tranziciji u odbrani, teška noć za nas i moramo da im pružimo ruku za način kako su odigrali", rekao je posle utakmice Vilijams-Gos.

On napominje da je do sada bilo nekoliko utakmica koje je njegov tim mogao da dobije.

"Bilo je utakmica u Evrokupu koje smo mogli da dobijemo i ne bismo bili imali takvu razliku u odnosu pobeda i poraza, ali i dalje imamo četiri utakmice i samopouzdanje da možemo da pobeđujemo. Moramo da igramo bolje i da unesemo više energije sledeći put", rekao je Vilijams-Gos.

Prokomentarisao je i lošu odbranu svoje ekipe.

"Naterali su nas da platimo za svaku grešku koju smo napravili i to rade dobre ekipe", istakao je Partizanov košarkaš koji je u porazu imao četiri poena i šest asistencija ali uz loše procente iz igre 2/11 iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve