Nova vest
Košarka

Utorak, 14.11.2017.

11:10

Košarkaši Reala naviknuti na paklen ritam

Pablo Laso, trener košarkaša Real Madrida, rekao je da je njegov tim naviknut na paklen ritam koji donosi igranje u Evroligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Košarkaši Reala naviknuti na paklen ritam
EPA-EFE/JIM HOLLANDER

’Kraljevski klub’ se bori na svim frontovima i zbog toga igra utakmice na svaka dva-tri dana, bez dovoljno vremena za trening.

"Imamo tri utakmice u nedelju dana, odnosno pet komada za deset dana. Put u Tel Aviv, sada Baskonija, između toga derbi sa Barselonom, a u subotu putujemo u Sevilju... Tim izgleda dobro, igrači se oporavljaju i, iako pobede donose dodatni motiv, rezultat ne treba da menja način našeg rada. Bili smo veoma blizu pobedama u poslednja dva susreta", rekao je Laso.

Sledeći izazov predstavlja duel sa Baskonijom u Evroligi, koji je na programu u utorak od 20.30.

"Idemo u Vitoriju gde je veoma nezgodno gostovati, a najvažnije za mene je što osećam da nastavljamo da rastemo. Tu su igrači koji su se tek vratili i one koji su stigli u novo okruženje. Znamo da moramo da se borimo ui svakom meču, uprkos tome što nemamo gotovo nimalo vremena da se adaptiramo na nove situacije", dodao je španski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve