Nova vest
Košarka

Subota, 11.11.2017.

19:54

Marinini besplatni časovi košarke i u Areni

Besplatni časovi košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta u organizaciji Pokreta Marine Maljković počeće da se sprovode ove nedelje i u Beogradskoj areni.

Izvor: B92

Autor:B92

Marinini besplatni časovi košarke i u Areni
Starsportphoto

Biće to 16. lokacija na kojoj će se redovno održavati treninzi za sve one devojčice koje žele da uđu u svet košarke.

"Velika nam je čast što ćemo naše besplatne časove košarke sprovoditi u maloj sali Beogradske arene. Trudimo se zaista da našim malim košarkašicama obezbedimo najbolje moguće uslove. Ovom prilikom pozivam sve devojčice osnovnoškolskog uzrasta koje žele da uđu u svet košarke, da nam se priključe na jednoj od 16 lokacija", rekla je Marina Maljković.

Prvi trening u maloj sali Beogradskoj areni održaće se u nedelju, 12. novembra od 11 do 12 časova. Besplatni časovi košarke održavaće se svake subote i nedelje od 11 do 12 časova u toku trajanja školske godine.

"Moram da naglasim veliku zahvalnost gradu Beogradu i Beogradskoj areni, što ćemo trenirati u izvanrednim uslovima koje pruža Arena, ali i svim našim prijateljima iz Telekoma Srbija, Rode, Adiko banke i Koka Kole HBC bez čije pomoći ne bi mogli da sprovodimo besplatne časove, kojima je u prethodne dve godine prisustvovalo više od 800 devojčica", zaključila je Marina Maljković.

Besplatni časovi košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta održavaju se na 16 lokacija u osnovnim školama "Mihailo Petrović Alas", "Kralj Petar I", "Milena Pavlović Barili", "Vladislav Ribnikar", "Branko Radičević", u sportskim centrima "Beogradska arena", "Vizura sport", "Vračar", "Majdan", "Top spin" i "Olimp" u Beogradu i u DKC Obrenovac, SPC Odžaci, OŠ "Ljudovit Štur" u Kisaču, OŠ "Momčilo Živojinović" u Mladenovcu i u gimnaziji u Požarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve