Nova vest
Košarka

Subota, 11.11.2017.

11:26

Milojević: Daju preko 90; Muta: Dobri su i odmorni

Košarkaši Partizana u subotu u Sremskoj Mitrovici igraju protiv Mege meč osmog kola ABA lige.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milojević: Daju preko 90; Muta: Dobri su i odmorni
Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Partizan posle sedam odigranih kola ima četiri pobede i tri poraza, a Mega ima skor 3-4, ali i jedni i drugi veruju u pobedu.

Megu hrabri prethodna pobeda nad MZT Skopljem 92:76, a Partizan dolazi posle poraza od Crvene zvezde 100:84. Trener Mege Dejan Milojević kaže da njegov tim mora da nametne svoj ritam.

"Dočekujemo Partizan koji je pokazao da je jako kvalitetna ekipa koja je sposobna da veoma često ubaci 90 i više poena protivnicima. Meč dočekujemo u dobrom raspoloženju posle odlične igre i pobede u Skoplju. Moramo da odigramo veoma agresivno i pametno u odbrani i da pokušamo da nametnemo naš ritam. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo imati šansu da iz ovog duela izađemo kao pobednici", kaže Milojević za klupski sajt.

Mega i Partizan su se sastali osam puta u ABA ligi, rezultat je 6-2 u korist crno-belih, ali je Mega bila bolja u poslednjem okršaju dve ekipe u Superligi 102:98.

U pobedu veruje i kapiten Mege Nikola Rebić, dok trener Partizana Miroslav Nikolić smatra da će od 19 sati u Sremskoj Mitrovici dva tima igrati na jednu loptu.

"Mega je jako kvalitetna ekipa. Dobro igraju i odmorni su jer ove sezone igraju jednu utakmicu nedeljno, pa imaju više vremena za trening i pripremu. Mi u Mitrovicu idemo da damo sve od sebe. Igramo sve bolje i očekujemo da u utakmici na jednu loptu izborimo šansu za pobedu", rekao je Nikolić za sajt kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve