Nova vest
Košarka

Petak, 10.11.2017.

18:00

U Malagi strahuju od Delija: Nećemo nove incidente

Uprava Unikahe nije ramenila karta se kolegama iz Crvene zvezde jer se plaši potencijalnih nereda od strane navijača iz Beograda.

Izvor:

Autor:

U Malagi strahuju od Delija: Nećemo nove incidente
Getty images

Španski 'AS' podseća na poraz od prošle godine (78:72), ali i na "neprimerno ponašanje" pristalica crveno-belih, kojih je bilo negde oko stotinu u hali, ističući da su zauzeli mesta koja nisu bila njihova, pre nego što ih je policija premestila.

Takođe, navodi se i da su navijači Zvezde izazvali incidente i u baru u blizini dvorane 'Martin Karpena', zbog čega će dodatne policijske snage biti raspoređene oko dvorane, ali i na stanici metrao 'Palacio de los Peortes'.

Pristalicama srpskog šampiona prisustvo na meču nije zvanično zabranjeno, ali se domaćin maksimalno potrudio kako bi ih bilo što manje.

Meč šestog kola Evrolige na programu je od 20.45 u Malagi, a obe ekipe u duel ulaze sa skorom od dve pobede i tri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve