Nova vest
Košarka

Sreda, 08.11.2017.

22:30

Obradović: Pogodak u glavu? Nije me zabolelo

Saša Obradović, trener Lokomotive Kubanj, zadovoljan je pobedom protiv Partizana, istakavši da ga pogodak u glavu predmetom sa tribina nije zaboleo.

Izvor:

Autor:

Obradović: Pogodak u glavu? Nije me zabolelo
StarSport

Partizan je poražen četvrti put u pet kola grupe C (93:83), zauzima pretposlednje mesto, a u narednoj rundi sledećeg utorka u Pionir dolazi berlinska Alba.

"Ušli smo u utakmicu meko, mislim da sa Partizanom ne možes da igraš tako... Oni su opet pokazali da imaju potencijal na bekovima, Semjuels je dao doprinos, što nije bio uticaj... Ne možete ući mekano protiv ekipe koja ima ovako fanatične navijače. Mislim da je ovo dobra i zaslužena pobeda, bilo nam je važno da dodđemo do pobede zbog druge faze. Svaki put je pakao zbog putovanja, po 10-15 sati... Svaki put idemo u "Ameriku", ali dobro. Ambicije su nam velike, doveli smo dobre igrače, iako nismo doveli desetoro, petnaestoro njih koje sam želeo. Ne bežim od pritiska, ali se i ne bavim time, želim da poboljšam ekipu, a onda i sebe. U svakom slučaju, uloga favorita mora da se zasluži", rekao je Obradović.

Krajem prvog poluvremena, posle tehničke greške Najdželu Vilijams-Gosu, navijači crno-belih pogodili su trenera gostiju upaljačem u glavu.

"Nije me zabolelo", kratko je prokomentarisao proslavljeni reprezentativac naše zemlje.

Bivši igrač Crvene zvezde, ali i brojnih evropskih klubova, upitan je i šta misli o eventualnom povratku u Beograd, ali i o tome šta misli o srpskoj košarci.

"Imam trogodišnji ugovor, lepo mi je tamo, ali sve je to još daleko. Nikad ne reci nikad, ali, opet, ne razmišljam tako daleko.Obično se o našoj košarci sudi kroz Partizan i Zvezdu... Očekujem mnogo bolji Partizan u nastavku sezone, videcemo... Jadranska liga je dobra, Zvezda je nešto slabija u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje su dobri i najveći su favoriti za osvanjaje ABA".

Za kraj, Obradović je prokomentarisao i problem sa 'prozorima', odnosno sukob FIBA i ULEB oko mečeva nacionalnih selekcija u sred sezone.

"Loša je stvar što igrači najviše trpe. Malo mi je bezveze sve to. Ko će da bude od trenera, od igrača? Da li će neko lažirati povredu? Mnogo pitanja i mislim da je bespotrebno sve to", zaključio je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve