Nova vest
Košarka

Sreda, 08.11.2017.

18:55

"Dončić radi stvari koje ni Kukoč ni Dražen nisu"

Huan Karlos Navaro, legendarni bek Barselone, kaže da Luka Dončić sa 18 godina radi stvari koje ni Toni Kukoč, odnosno Dražen Petrović nisu u njegovom uzrastu.

Izvor:

Autor:

EPA/VALDA KALNINA

"Ako nastavi da igra ovako uradiće velike stvari u karijeri, igrati u NBA ligi... Čak ni Toni Kukoč ni Dražen Petrović nisu bili na ovom nivou kada su imali 18 godina", smatra Navaro.

'La Bombu' i drugove u nedelju očekuje 'El Clasico' sa Real Madridom, Španac je rekorder najveće utakmice španske košarke, a nada se da će mlađani Slovenac barem malo 'usporiti' u nedelju.

"Nadam se da će protiv nas Luka malo usporiti. Neće im igrati Ognjen Kuzmić i Gustavo Ajon, ali Real ima veliki igrački kadar. Igraju dobro i u ACB i Evroligi. I mi imamo dobre i velike igrače u našem sastavu, a svaki rezultat u našu korist je dobar rezultat, pa bio i jednim poenom razlike", zaključio je Navaro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve