Nova vest
Košarka

Sreda, 08.11.2017.

17:33

Zvezda bez Antića u Malagi

Crvena zvezde će opet biti nekompletna u utakmici Evrolige, protiv Unikahe neće igrati iskusni centar Pero Antić.

Izvor: AK

Autor: AK

Zvezda bez Antića u Malagi
Foto: StarSport

Antić već neko vreme ima problema sa povredom, igrao je u ponedeljak protiv Partizana, ali neće putovati u Malagu.

"Jedino problematično stanje jeste Pere Antića, za koga smo uradili dobar oporavak pred derbi, koji smo nastavili i posle utakmice. On neće putovati s nama u Malagu jer mora da nastavi sa terapijama da bi bio potpuno spreman za sledeće utakmice u Evroligi", rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Zvezda u Evroligi ima skor 2-3, kao i Unikaha, koja je u prošlom kolu savladala Anadolu Efes u Istanbulu.

"Mi u Evroligi ni u jednu utakmicu ne ulazimo kao favoriti. Čini mi se da su se osećanja i očekivanja pomešala posle skora 2-2 u prva četiri kola. Voleo bih samo da imamo dobro razumevanje jer Zvezda je na početku ciklusa sa izmenjenim sastavom. U svaku utakmicu idemo da pobedimo, ali za tako nešto je potrebno mnogo stvari da se odvije i na samom terenu. Uz kvalitet koji imamo biće potrebno mnogo više energije u drugim segmentima protiv ekipe Unikahe koja ima impozantan roster, ekipa koja igra fantastično. Verujem da mali pad koji su imali u Evroligi pad koji je normalan za sve ekipe. Pogledajte samo Barselonu. To su utakmice koje su normalne, oni polako stižu do svoje forme", dodao je trener Zvezde.

Meč šestog kola Evrolige između Unikahe i Crvene zvezde na programu je u petak od 20:45 u Malagi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve