Nova vest
Košarka

Nedelja, 05.11.2017.

13:15

Ražnatović o Zagorcu: Vesti objavljujem na Tviteru

Saga oko toga gde će nastaviti karijeru potencijalni reprezentativac Srbije Rade Zagorac i dalje nema epilog.

Izvor: SV SM

Autor:SV SM

Ražnatović o Zagorcu: Vesti objavljujem na Tviteru
StarSport

Bivši košarkaš Mega Leksa je posle otkaza u Memfisu postao slobodan agent, a od tada traju spekulacije koja će biti njegova sledeća destinacija.

Njegov zastupnik Miško Ražnatović rekao je za B92.net da nema potrebe za spekulacijama, kao i da će on rešenje zagonetke "Zagorac" objaviti na svom Tviter nalogu, kada rešenja bude bilo.

Prethodno je Mocart sport preneo informaciju da je krilni igrač na korak od potpisivanja ugovora sa Partizanom, ali je Ražnatović to demantovao – upravo na Tviteru.

Navodno je za Zagorčeve usluge zainteresovana i Crvena zvezda, čiji stručni štab nije zadovoljan učinkom Marka Kešelja na startu sezone i rado bi mu pronašao zamenu.

Takođe, pojavile su se i informacije da bi Zagorac mogao u inostranstvo, kao moguće destinacije pominjani su Makabi i Bajern, ali je sve to ostalo na nivou medijskih spekulacija i o tome nije bilo nijedne "zvanične" reči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve