Nova vest
Košarka

Nedelja, 29.10.2017.

22:35

Petar Božić asistent u filijali Sparsa

Nekadašnji kapiten košarkaša Partizana Petar Božić imenovan je za pomoćnog trenera Ostina Sparsa, filijale čuvenih San Antonio Sparsa, piše američki OSC.

Izvor: B92

Autor:B92

Petar Božić asistent u filijali Sparsa
StarSport

Božić je na tom mestu predstavljen zajedno sa Mičom Džonsonom i Džejmsom Singltonom, dok je glavni trener tima koji se takmiči u Razvojnoj ligi Blejk Ejhern.

Za razvoj igrača će se pobrinuti Bili Donovan III, Kolin DeBarbri je kondicioni trener, a stručni štab kompletira Džejms Jang.

Ostin Sparsi su sa trening kampom krenuli od 24. oktobra, a prvi okršaj u Razvojnoj ligi ih očekuje protiv "Zvezda" iz Solt Lejk Sitija u noći između petka i subote 3. novembra.

Božić je najbolje godine svoje karijere proveo u Partizanu od 2004. do jula 2012. godine kada je Partizan odlučio da se okrene mlađim snagama. Među crno-bele se vratio kao asistent Dušku Vujoševiću, a bio je i trener Partizana godinu dana dok kormilo crno-belih nije preuzeo Aleksandar Džikić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve