Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?

Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".

SMIzvor: B92, Beta
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da se u finansijskom izveštaju za 2016. godinu navodi da je košarkaški klub Crvena zvezda poslovao sa gubitkom od 379.160.669,41 dinara.

"To je vest koja je bajata i koju su pustile naše komšije. Komšije se očigledno bave interesantnim stvarima. Ništa u Zvezdi nije bilo sakriveno, to pokazuje kroz koji proces klub prolazi od 2011. godine. Naše rukovodstvo i finansijski izveštaji su apsolutno tačni i moraju da budu potvrđeni od naše revizije i od Evroligine revizije, koja vam neće oprostiti. Nisu to vremena nekadašnje Evrolige, kada ste mogli da zabašurite karte i da pravdate mnoga sredstva sredstvima iz ljubavi", rekao je Čović novinarima u Beogradu.

On se osvrnuo i na finansijski izveštaj Partizana, koji se takođe pojavio na društvenim mrežama.

"Video sam ovu drugu, naša odluka je crveno-bela, a njihova crno-bela. Nije mi jasno da neko prikazuje gubitak od 39 miliona a da samo bivšem treneru duguje 600.000 evra, kad te stvari pomnožim... Ne bih se bavio time, to je bajata i zlonamerna informacija", naveo je Čović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.