Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.10.2017.

23:25

"Komtrejd" novi sponzor KK Partizan

Košarkaški klub Partizan potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom Komtrejd distribušn (Comtrade Distribution).

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: KK Partizan.rs

"Kao što smo i najavili pre neki dan, potpisali smo prvog sponzora. Nalazimo se u kompaniji Komtrejd u okviru koje se nalazi brend Tesla koji će biti jedan od naših glavnih sponzora ove sezone. Ovo nam mnogo znači za novi početak i lakši finansijski protok", rekao je Mijailović za sajt kluba.

Novi član crno-belih postao je brend ICT uredjaja Tesla, s paletom tableta, telefona, televizora i klima uredjaja u potpunosti osmišljenom u kompaniji Komtrejd.

Generalni direktor kompanije Komtrejd Marko Bratić izjavio je da su u ovaj projekat ušli s ciljem da osvoje ne samo domaće tržiste, već da budu prepoznati i van granica Srbije.

"Partizan je najveći brend srpske košarke. Mi u kompaniji Komtrejd sa poštovanjem gledamo na istorijske rezultate i uspehe ovog kluba. Komtrejd je pre tri godine pokrenuo razvoj brenda Tesla, sa ciljem da tržištu ponudi veoma kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. U ovaj izazovni projekat ušli smo sa ciljem da osvojimo ne samo domaće tržište, već da budemo prepoznati i van granica zemlje, baš kao KK Partizan koji je u najslavnijim danima vladao evropskim košarkaškim terenima", rekao je Bratić.

Košarkaši Partizana će od sutra, na utakmici protiv Bilbaa u Evrokupu, na poledjini dresa imati ispisano "Tesla".

"Bilo je vremena u kojima je lakše bilo biti uz Partizan nego što je to danas. Ali, kako se već kaže u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci, i zbog toga smo danas ovde, nadajući se da će naša podrška pomoći Partizanu da se što pre vrati na staze slave", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve