Nova vest
Košarka

Sreda, 11.10.2017.

17:20

ŽOC: Bogdane, ostavi "kouču" kartu za Ol-star

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da Fenerbahče nije mogao Bogdanu da ponudi toliki ugovor kao Kinsi, ali i da je siguran da se nije radilo o novcu.

Izvor: PT

Autor: PT

ŽOC: Bogdane, ostavi
Getty images

Legendarni trener bio je gost na TV "Arena sport" gde je u emisiji "U obruču" pričao o Bogdanoviću, Evroligi i drugim stvarima.

"Fenerbahče kao klub verovatno nije imao toliko novca da mu ponudi, ali nije to bilo nešto mnogo daleko. Bogdanu, siguran sam, nije bio prioritet novac", rekao je Obradović.

Trener aktuelnog šampiona Evrope na zanimljiv način prokomentarisao je budućnost Bogdana u NBA.

"Želeo je da igra tamo i rekao sam mu kada bude igrao "Ol-star" da će jednu kartu, nadam se, ostaviti 'kouču'", kazao je Obradović.

Kada je reč o Evroligi, Obradović je optimističan u kom smeru ide Evroliga, a ima i neke predloge za Đordija Bertomeua.

"Evroliga je prošle godine sa ovim novim formatom doživela ogroman 'bum'. To je praktično nešto što ne može da se zaustavi. Mislim da bi bilo odlično da dva tima iz Evrokupa idu u Evroligi, a najgori iz EL ispadaju u EK", istakao je ŽOC, a potom i dodao.

"To bi dovelo do toga da klubovi koji imaju A licencu, nemaju više, ali bi se otprilike znalo da su oni tu. Pa sad ako neko ima baš slab rezultat, zašto da ne, neka izađe iz EL, pa nek se vrati. Imamo primere u svim ostalim sportovima gde su veliki klubovi ispadali, a potom se vraćali", dodao je Željko Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve