Nova vest
Košarka

Sreda, 04.10.2017.

22:27

Muta: Igrali bez žara i katastrofalno u odbrani

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da je njegova ekipa meč u Baru protiv Mornara odigrala bez žara i da je igra u odbrani bila katastrofalna.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Muta: Igrali bez žara i katastrofalno u odbrani
StarSport

"Čestitam Mornaru na zasluženoj pobedi, imali su kontrolu rezultata tokom čitave utakmice. Mi smo u utakmicu ušli bez žara i borbenosti, samo u prvoj četvrtini smo primili 36 poena, a to je neprihvatljivo za Partizan", kaže Nikolić, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarakaši Partizana izgubili su od Mornara u Baru sa 83:81, u drugom kolu ABA lige. Partizanu je to drugi poraz u dva kola Jadranske lige, pošto je u prethodnoj utakmici izgubio od MZT Skoplja.

"Slabo igramo odbranu, danas je to bilo katastrofa. U drugom poluvremenu smo se vratili željom, a da je takva želja bila i u prvom poluvremenu mislim da bi utakmica bila drugačija", rekao je Nikolić.

Kapiten Partizana Novica Veliković je rekao da je Mornar zasluženo pobedio.

"Ti šutevi ulaze kada ti 35 minuta ne igraš sa žarom. Tek u poslednjih pet minuta... Ne možeš tako da dobiješ. Zaslužena pobeda domaćeg tima. Mi sad igramo kući sa Železnikom, posle dve utakmice izgubljene na jednu loptu, moramo da skupimo snagu i dobijemo naredni meč", rekao je Veličković.

Partizan u narednom kolu regionalnog takmičenja dočekuje FMP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve