Nova vest
Košarka

Sreda, 04.10.2017.

18:27

KSS još jednom upozorio Dinamik, Borac i Vršac

Predstavnici Košarkaškog saveza Srbije održali su sastanak sa ljudima iz Borca, Dinamika i Vršca kako bi im još jednom rekli da moraju da igraju KLS.

Izvor: PT

Autor: PT

KSS još jednom upozorio Dinamik, Borac i Vršac
Foto: KSS.rs

Ova tri kluba odlučila su da igraju u Drugoj ABA ligi i da ne nastupaju u Prvoj muškoj ligi Srbije.

Saopštenje sa zvaničnog sajta KSS prenosimo vam u celosti:

"Dana 4. oktobra 2017. godine u Kući košarke je održan sastanak predstavnika Košarkaškog saveza Srbije i predstavnika KK Borac iz Čačka, KK Dinamik BG iz Beograda i KK Vršac iz Vršca.

U direktnom razgovoru, klubovima je predočen stav Upravnog odbora KSS i zakonski propisi, a upoznati su i sa posledicama koje proizilaze iz eventualnog nepoštovanja odluka UO KSS, normativnih akata KSS, kao i odredbi Statuta KSS i Zakona o sportu Republike Srbije.

Na sastanku, klubovi su još jednom upoznati i sa odlukom UO KSS, donetoj na sednici koja je održana 24.08.2017. godine, da su navedeni klubovi u obavezi da nastupaju u Prvoj muškoj ligi Srbije (KLS) u sezoni 2017/2018, a na osnovu plasmana ostvarenog u prethodnoj sezoni i početnih tabela.

Klubovi imaju obavezu da svoju odluku o učešću u Prvoj muškoj ligi Srbije (KLS) dostave do 5.10.2017.godine do 12:00 sati
", piše na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve