Nova vest
Košarka

Petak, 29.09.2017.

16:56

"Stefane dođi ovamo! Volim ove navijače iz Srbije"

Čarlsa Dženkinsa u Srbiji navijači Zvezde pamte po snažnim prodorima do koša, nekoliko fenomenalnih partija kada je trebalo i... kao Đenku.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Twitter printscreen / Euroleague basketball

On je od početka ove sezone novi igrač Himkija i igraće u timu sa Stefanom Markovićem, Aleksejom Švedom, Tajlerom Hanikatom, Markom Todorovićem i drugima.

Ekipa je predstavljena na evroligaškom danu namenjenom medijima, a Đenka je tim povodom uradio jedan "lajv" na društvenim mrežama.

Dok su se Todorović, Marković i Dženkins slikali, Hanikat je na engleskom prokomentarisao "Srbi", a Dženkins je potom preuzeo kameru.

"Stefane dođi ovamo, ti si moj brat, Pefi", Marković je otišao u drugom smeru i rekao mu da sačeka, a Dženkins je nastavio da priča o komentarima da Himki ima jednu od najlošijih ekipa u Evroligi.

Ako se setimo da je on bio jedan od najboljih defanzivaca prošle sezone u Zvezdi, a da je Marković po tome prepoznatljiv već dugo, uz napadački arsenal Alekseja Šveda viđen na Evrobasketu, malo ko bi se kladio u te reči.

"Kako se skidaju komentari, ne pričaju baš mnogo lepih stvari o nama?", pita Dženkins u šali i dodaje da će za vrh prikačiti samo one lepe. "Ovde su i moji navijači iz Srbije, volim ih", kaže Dženkins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve