Himna, dresovi, ekipa – Mega predstavila novi tim

Košarkaški klub Mega Bemaks je na timskom fotografisanju predstavio ekipu za sezonu 2017/18, i tim putem promovisao i nove dresove.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov
Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Mega će novu sezonu ući sa izuzetno mladim i talentovanim timom sa prosekom od 21.3 godine, pa će trener Dejan Milojević imati težak, ali i lep zadatak da neke buduće asove izvede na pravi košarkaški put, kao što je to bilo i prethodnih godina.

Ekipu će na terenu predvoditi kapiten Nikola Rebić, a pored njega u sastavu za predstojeću sezonu su i Mateja Jovanović, Kostja Mušidi, Stefan Sinovec, Andrija Marjanović, Vlatko Čančar, Ognjen Čarapić, Goga Bitadze, Mihailo Jovičić, Aleksandar Lazić, Miloš Koprivica, Predrag Samardžiski, Nikola Mišković, Dilan Enis, Stefan Fundić i Nemanja Kapetanović.

U stručnom štabu Mega Bemaksa će pored trenera Dejana Milojevića i direktora Gorana Ćakića, još biti i pomoćni treneri Vule Avdalović, Veselin Petrović i Bojan Ljubojević, kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić i doktor Boris Ukropina.

Pored mladog i talentovanog sastava, zaštitni znak kluba su već godinama atraktivni dresovi.

Tako će biti i u narednoj sezoni u kojoj će Mega imati pink-plavu kombinaciju dresova sa rukavima, a na zagrevanju će igrači Mege biti u specijalnim nadmajicama sa kapuljačom.

Getty Images
Getty Images

Prvi meč u novoj sezoni Mega Bemaks igra u nedelju 1. oktobra od 19 časova kada će u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici dočekati Cibonu.

Karte za meč su u prodaji po ceni od 200 dinara za tribine i 500 za VIP mesta i mogu se kupiti u kafiću "Pinki“ u okviru hale u periodu od 8 do 22 časa, kao i na blagajni hale od 17 časova na dan utakmice.

Sezonske ulaznice su uveliko u prodaji po ceni od 3.500 dinara za tribine i 8.000 dinara za VIP mesta i mogu se kupiti u u službenim prostorijama hale PSC Pinki radnim danima od 7 do 15 časova. Sve informacije o ulaznicama možete dobiti na telefon: 022/614-814.

Mega je za novu sezonu pripremila i novu himnu kluba, koju će navijači moći da čuju na utakmicama kluba u Sremskoj Mitrovici.

Košarka