Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.09.2017.

12:05

Muta: Mladost i iskustvo će donositi pobede

Trener Partizana Miroslav Nikolić pribojava se starta ABA lige i gostovanja u Skoplju ekipi MZT-a jer crno-beli nisu u potpunosti uigrani.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Muta: Mladost i iskustvo će donositi pobede
Starsportphoto

Ipak, popularni 'Muta' ističe da veruje u pobedu.

"Za nas je utakmica prvog kola veoma važna, počinje novo takmičenje. Nismo se 100 odsto spremili, biće teško, očekujem da će odlučivati jedna lopta. Mislim da Partizan ima tim koji može da pobeduje, ali ipak se plašim zato što nismo potpuno uigrani tokom pripremnog perioda. Imamo još puno prostora za napredak, ali i pored toga očekujem pobedu", rekao je Nikolić za zvanični sajt kluba.

Mladi 20-godišnji šuter Partizana Vanja Marinković započinje četvrtu seniorsku sezonu u crno-belom dresu.

"U prethodne dve sezone smo u prvom kolu i dobijali i gubili u završnicama koje su bile na jednu loptu. Sada je nešto novo, novo je takmičenje, tim je u velikoj meri promenjen, ali verujem da iz naše mladosti i iskustva Veličkovića i Čakarevića možemo da napravimo dobar miks koji će nam donositi pobede. Sa tim ambicijama idemo i u Skoplje", naveo je Marinković.

Utakmica 1. kola ABA lige između MZT-a i Partizana na programu je u petak od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve