Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.08.2017.

17:55

Zvezda šesta najjača u Evroligi

Crveno-beli prošle godine nisu uspeli da se dokopaju najjačih osam ekipa Evrolige na terenu, ali jesu po broju pratilaca na društvenim mrežama.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zvezda šesta najjača u Evroligi
Foto/kkcrvenazvezda

Zvanični Fejsbuk profil Zvezde prati oko 463.000 ljudi, na Instagramu Zvezda ima oko 74.000 ljudi, a na Tviteru više od 50.000 pratilaca.

"Sa ponosom ističemo da je u zbirnim statistikama svih društvenih mreža KK Crvena zvezda šesti klub u Evropi! U tom segmentu Zvezda je ispred mnogih velikana koji raspolažu mnogo većom bazom ljudi u svojim zemljama, ali i znatno većim budžetima i sredstvima koje su u mogućnosti da izdvoje za marketing. Ispred Crvene zvezde su samo giganti Real Madrid, Barselona, Fenerbahče, CSKA i Olimpijakos, a iza Panatinaikos, Bajern, Efes, Galatasaraj, Makabi, Žalgiris i mnogi drugi", konstatuju u klubu sa Malog Kalemegdana.

U klubu ističu da su ponosni zbog 'bronzanog evroligaškog odličja' marketing timu.

Zvezda je prošle sezone ispustila prolaz u najboljih osam ekipa Evrolige u novom formatu, porazom od direktnog konkurenta za to mesto, turske Darušafake.

U međuvremenu je klub napustilo mnogo igrača koji su činili okosnicu tima, ali crveno-beli podsećaju da u novu sezonu ne ulaze smanjenih ambicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve