Nova vest
Košarka

Petak, 11.08.2017.

23:55

Tanjević: Grci me iznenadili, ali mi smo izdržali

Selektor Crne Gore Bogdan Tanjević rekao je da su ga Grci iznenadili sjajnom igrom i dodao da je njegov tim, i pored izgubljenog meča, igrao energično.

Izvor: SM

Autor: SM

Tanjević: Grci me iznenadili, ali mi smo izdržali
Starsport

Košarkaška reprezentacija Grčke pobedila je u Beogradu Crnu Goru sa 83:81 (18:20, 20:16, 21:17, 24:28) u prvoj utakmici na turniru "Trofej Beograda".

"Imali smo priliku da pobedimo, ali oni su jak tim, a mi smo mnogo smo lopti izgubili. Nadam se da ćemo smanjiti greške, bilo je dosta jefitinih poena. Rezultat je manje značajan, igrali smo dosta energičn i jako se dobro igra košarka. Grci su me iznenadili, igrali su sjajno, ali smo mi izdržali", rekao je Tanjević u izjavi posle meča.

Bojan Dubljević, koji je ubacio deset poena, i pored Nikole Vučevića bio najefikasniji na meču, dodao je da je njegova ekipa pokazala da može da igra sa najboljima.

"Mislim da smo igrali sjajno, s obzirom da je prva utakmica. Pokazali smo da možemo da igramo sa najboljim, moramo da nastavimo da radimo dalje i dižemo formu u narednim turnirima", bio je kratak košarkaš Valensije.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve