Nova vest
Košarka

Nedelja, 06.08.2017.

09:00

Vujošević: Trenira se ozbiljno i u Slovačkoj

Selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević nezadovoljan je što je njegov tim opet ispustio visoku prednost, ali jeste prvom pobedom.

Izvor: AK

Autor: AK

Vujošević: Trenira se ozbiljno i u Slovačkoj

BiH je nadigrala Slovačku 84:71 u sarajevskoj Skenderiji u pretkvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019, a dominirao je Džanan Musa sa 34 poena.

"Nije Slovačka država gde se ne igra košarka. I tamo se ozbiljno trenira, nemaju veliku bazu, ali ni BiH nema široki bazu. Mislim da je to potcenjivanje protivnika nešto na šta mi nemamo pravo. Zahvaljujem se svima koji su bili i očekujem da ovaj mladi tim ima još veću podršku. Odlična utakmica Muse, ali ne samo njega", rekao je Vujošević.

Bosna je u prvom kolu poražena u Švedskoj, a za dva dana u Sarajevo stiže Jermenija, koja ima dve pobede u Grupi A.

"Na kraju nismo materijalizovali prednost i ovo nam se drugi put dešava da gubimo veliku razliku na kraju meča. Najteže je igrati utakmice koje su unapred dobijene. Ne znam ko je gledao Slovačku ranije pa da kaže da smo mi veliki favoriti protiv nje. Bitna je i utakmica protiv Jermenije, ali i svaka naredna", zaključio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve