Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.07.2017.

14:30

Čović: I prošle godine su proglasili ekipu nejakom

Crvena zvezda je isplatila Gala Mekela i FIBA joj je skinula zabranu dovođenja igrača. Prvi čovek kluba Nebojša Čović kaže da će se sa pojačanjima ići redom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Čović: I prošle godine su proglasili ekipu nejakom
StarSport

"Za sada još nismo ništa sklopili, sad će to da krene uskoro, pa ćemo polako", kaže prvi čovek crveno-belih za B92 i priseća se prošle godine.

"Videćemo koliko će biti jaka ekipa u odnosu na prošlu godinu. I prošle godine je bila proglašena za nejaku pa je ispala da je dobra. Idemo polako, jedno po jedno", kratko je prokometarisao Čović.

Zvezda je bila nadomak plejofa Evrolige posle sjajne serije pobeda tokom zime, ali je plejof ispustila porazom (78:62) od direktnog konkurenta Darušafake, početkom aprila.

U klubu je ovog leta do sada glavna tema bila odlazak mnogih igrača, a jedno vreme mu je bilo zabranjeno da dovodi igrače zbog zaostalih potraživanja Izraelca Gala Mekela.

Mekel je u sredu isplaćen i dan kasnije je stiglo obaveštenje o skidanju zabrane.

Tim koji su do sada napustili Luka Mitrović, Čarls Dženkins, Stefan Jović, Marko Simonović, Ognjen Kuzmić, Džona Bolden, Marko Gudurić, Dion Tompson i Nejt Volters, bori se za nastavak dobrih rezultata u Evroligi pred Fajnal for koji se sledeće godine igra u Beogradu.

Branko Lazić je produžio ugovor, a ostali su i Nemanja Dangubić i Milko Bjelica uz neke mlađe igrače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve