Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.07.2017.

20:18

Bogdan Bogdanović i zvanično 'Kralj'!

Bogdan Bogdanović i zvanično je postao novi igrač Sakramento Kingsa.

Izvor:

Autor:

Bogdan Bogdanović i zvanično 'Kralj'!
Twitter@LeaderOfHorde

Reprezentativac Srbije je u društvu Vlada Divca, generalnog menadžera franšize iz Kalifornije, u Las Vegasu potpisao trogodišnji ugovor vredan 27 miliona dolara, što je apsolutni rekord kada su novajlije u najjačoj ligi sveta u pitanju.

"I zvanično sam 'kralj. Ne mogu da dočekam da sezona počne", kratko je Bogdan napisao na Tviteru.

Sjajni šuter, dvostruki dobitnik nagrade Evrolige 'Zvezda u usponu', iza sebe ima sezonu iz snova – sa Fenerbahčeom je osvojio Evroligu, titulu i Kup u Turskoj, a bio je i MVP velikog finala tamošnje lige.

Takođe, Srbija je njegovim potpisom dobila i šestog internacionalca u najjačoj ligi sveta – posle Nikole Jokića (Denver Nagets), Nemanje Bjelice (Minesota Timbervuls), Bobana Marjanovića (Detroit Pistons), Miloša Teodosića (Los Anđeles Klipers) i Radeta Zagorca (Memfis Grizlis).

Bogdan će provesti još nekoliko dana u Sjedinjenim Američkim Državama, posle čega se vraća u Srbiju kako bi se priključio pripremama nacionalnog tima za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve