Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.07.2017.

12:35

Teodosić: Ne osuđujem Jokića, mnogo

Miloš Teodosić stao je u odbranu Nikole Jokića zbog njegove odluke da ne igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu, ali pokazao i da mu nije svejedno.

Izvor: B92

Autor:B92

Teodosić: Ne osuđujem Jokića, mnogo
Foto: StarSport

Teodosić je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima pa se pridružio Jokiću u NBA ligi i Zapadnoj konferenciji, ali će on sigurno igrati na Evrobasketu predstojećeg septembra.

"Samo su pitali kada je prvenstvo Evrope, gde... Nisu postavljali nikakve uslove. Priča uopšte nije išla u tom pravcu. To neće biti problem ni u budućnosti", rekao je srpski plejmejker.

Dok su Denver Nagetsi savetovali Jokiću da ovog leta se posveti individualnom napretku, Teodosić nije imao takvih problema sa svojim NBA klubom.

"Što se tiče Jokića doneo je odluku kakvu je doneo. Joka je izabrao da se spremi što je možda i razumljivo ako se zna da će biti prva zvezda i lider ekipe i neko koga čeka poslednja godina ugovora. Stvarno mogu da ga razumem. Da li bih ja to uradio ili ne uopšte nije pitanje. Nisam bio u takvoj situaciji i Joku ne osuđujem, mnogo", rekao je Teodosić za Sport Klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve