Nova vest
Košarka

Sreda, 12.07.2017.

14:28

Tomić u Partizanu: Da zaslužim poverenje navijača

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Obrad Tomić potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: AK

Autor: AK

Tomić u Partizanu: Da zaslužim poverenje navijača
Foto: StarSport

Tomić je u Humsku stigao iz Kaknja za koji je prošle sezone prosečno beležio 11,4 poena uz 9,8 skokova po utakmici u Prvoj ligi BiH.

Centar rodom iz Trebinja ima 24 godine, tokom karijere je igrao još za Mladost iz Mrkonjić Grada i Zrinjski, a deo je tim BiH koji će se pod vođstvom Duška Vujoševića boriti za plasman na Svetsko prvenstvo 2019.

"Veoma sam srećan što sam postao deo velikog i slavnog kluba. S ogromnim entuzijazmom sam prihvatio poziv Partizana i sada želim da nakon reprezentativnih obaveza, pružim maksimum i svojim igrama i ponašanjem opravdam poverenje stručnog štaba i uprave, kao i zaslužim poverenje navijača", istakao je Tomić.

Obrad je rođen 4. avgusta 1993. u Trebinju, a pre Kaknja je nastupao za Mladost iz Mrkonjić Grada i Zrinjski.

Tomić je zvanično prvo pojačanje Partizana ovog leta, iako je pre njega najavljen dolazak Australijanca Toma Vilsona, a spekuliše se da će stići i bivši krilni igrač Marko Čakarević, te mladi reprezentativac Marko Pecarski.

U međuvremenu, na klupu crno-belih se posle skoro dve decenije vratio Miroslav Muta Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve