Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.06.2017.

19:05

Bivši "Grobar" posle pet godina u crveno-belom

Pred Evrobasket svaka selekcija ima nedoumica u vezi sa igračima koji igraju ili propuštaju prvenstvo. Davis Bertans takvih dilema nema.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Bivši
Getty images

Nekadašnji igrač Partizana i jedan od miljenika navijača na Instagramu je objavio video u kome pokazuje da dres Sparsa ovog leta menja za dres Letonije.

Bertans je poslednji put za svoj nacionalni tip igrao pre pet godina čemu su doprinele i dve teške povrede kolena koje je doživeo.

"Pet godina od poslednje utakmice. Za to vreme dve operacije, teške rehabilitacije, predstavljao tri različita tima, ali sam uvek tokom leta hteo da obučem ovaj dres. Vratio sam se i spreman sam da pomognem", napisao je Bertans na Instagramu.

Za Letoniju do sada nije igrao ni Kristaps Porzingis koji je tokom prethodne dve sezone u NBA postao zvezda među mladim igračima u ligi. Pre dva meseca Porzingis je rekao da će igrati, pa će Letonci biti veoma konkurentni na unutrašnjim pozicijama jer i Bertans i Porzingis imaju jako dobar šut sa spoljnih pozicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve