Nova vest
Košarka

Petak, 16.06.2017.

20:26

Karpoš želi da igra u drugom takmičenju FIBA

Vicešampion Makedonije, skopski košarkaški klub Karpoš Sokoli objavio je da je poslao prijavu za učestovanje u FIBA Evrokupu

Izvor: PT

Autor: PT

Karpoš želi da igra u drugom takmičenju FIBA
StarSport

"U slučaju da se MZT Skople kao šampion ne prijavi za nastup u Ligi šampiona, onda će fokus biti preusmeren prema tom još renomiranijem takmičenju gde je naš tim kao vicešampion sledeći na listi za učestvovanje", navodi uprava Karpoš sokola.

Ističe se da košarkaška priča Karpoš sokola, koja je bila jedna od najuspešnijih u prošloj sezoni i t ne samo u makedonskoj košarci, produžava sa istim intenzitetom i sa ništa manjim ambicijama i očekivanjima.

Uprava kluba je, navodi se, već osigurala ostanak jednog od najboljih igrača tima Srbina Dragan Labovića, a pred potpisivanjem ugovora su i američki bek Kendrik Peri, Darko Sokolov i Igor Penov.

To znači da će osnova ekipe se ostati ista ona koja je, kao se ističe, kao debitant bila naprjatnije iznenadjenje u jakoj Jadranskoj ligi u prethodnom šampionatu.

Karpoš sokoli su ovde goodine porvi put osvojli Kup Makedonije, a u nacionalnoj ligi su u finalu plej ofa sa 3:2 izgubili od višestrukog šampiona ;MZT Skoplje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve