Nova vest
Košarka

Utorak, 13.06.2017.

19:10

ANKETA: Ko će biti novi trener KK Partizan?

KK Partizan ostao je bez trenerra, Aleksandar Džikić je sporazumno raskinuo saradnju, pa se postavlja pitanje ko će ga naslediti na klupi crno-belih.

Izvor: B92

Autor:B92

ANKETA: Ko će biti novi trener KK Partizan?
Getty Images

Džikić je klub je klub iz Humske u januaru 2016. godine, u teškom trenutku u kom se ekipa nalazima, i uspeo da stigne od donjeg dela tabele do petog mesta u ABA ligi, kao i finala Kupa Radivoja Koraća.

U i dalje aktuelnoj sezoni, koju je Partizan završio eliminacijama u polufinalima regionalne i domaše lige, Džikić je predvodio ekipu i u FIBA Ligi šampiona, gde su crno-beli zaustavljeni na startu druge faze.

U narednih nekoliko dana saznaćemo ime novog trenera crno-belih, a, do tada, mi vam predtsavljamo listu potencijalnih kandidata.

Klub iz Humske mogao bi da preuzme Džikićev pomoćnik Nenad Čanak, koji ga je menjao dok je bio bolestan i sprečen da u nekoliko navrata predvodi ekipu.

Kao i prošle sezone, spominje se i bivši centar crno-belih, sadašnji trener Mega Leksa Dejan Milojević, dok je tokom sezone u fokus medija dolazio i Dragan Nikolić, srpski stručnjak na klupi Karpoš Sokolija.

Tu su i aktuelni treneri Dinamika sa Dorćola Miroslav Muta Nikolić, odnosno strateg Vršca Vladimir Đokić, kao i potencijalni povratnici, što je malo verovatno – Duško Vujošević i Vlado Jovanović.

Koga biste vi najradije videli na klupi Partizana i da li smatrate da smo nekoga izostavili?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve