Nova vest
Košarka

Utorak, 06.06.2017.

23:50

Radonjić: Bolje da se ne skidam

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je nadu posle pobede nad Megom da će nakon naredne utakmice izboriti plasman u polufinale plej-ofa .

Izvor: SM

Autor: SM

Radonjić: Bolje da se ne skidam
Starsport

"Serija izuzetno naporna, bez obzira što je nama ovo 80. utakmica u sezoni. Svesni smo da moramo biti dobri do kraja, bez obzira što Mega neće biti u punom sastavu".

"Poenta je da mi dobrom igrom dođemo do prolaska dalje i da na osnovu toga kreiramo zadovoljstvo pred finalnu seriju. Idemo u Sremsku Mitrovicu odmah po to. Nadam se da ćemo u tome uspeti", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Crvena zvezda povela je sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Super lige, pošto je večeras u Beogradu sa 85:70 pobedila Mega Leks.

"Mega je bila bolja na startu, posebno u vođstvu, ali to je bilo tako jer nije bilo naše odbrane, koja je tek kasnije proradila, bolje je izgledala. Počeli smo da gradimo prednost, koju smo potom sačuvali", rekao je trener crveno-belih.

On je kazao da uslovi za igru u dvorani "Aleksandar Nikolić" nisu bili dostojni polufinalnoj seriji Super lige Srbije, s obzirom na to da je u hali bilo izuzetno vruće.

"Bolje da se ne skidam, jer svi znate kako bi izgledala košulja posle večerašnje utakmice, iako nisam mnogo skakao", kazao je Radonjić.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa pružila dostojan otpor s obzirom na to da joj nedostaje dosta igrača.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Samo u prvoj deonici smo pružili otpor, a posle toga je Zvezda preuzela kontrolu, stvorila razliku koju je uz manje oscilacije lako održavala do kraja. Igrali smo onoliko koliko nam je Zvezda dala. Povredio se Lešić, a tu nisu ni (Alfa) Kaba, kao ni Čančar... U ovoj rotaciji smo igrali koliko smo mogli", rekao je Milojević.

U finišu prve deonice povredio se Sava Lešić, a Milojević je kazao da povreda nije ozbiljna, ali da neće igrati u revanšu.

Polufinalna serija plej-ofa Super lige igra se na dve pobede, a naredni meč igraće se u četvrtak u Sremskoj Mitrovici od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve