Nova vest
Košarka

Utorak, 06.06.2017.

13:18

Barsa želi tandem Olimpijakosa

Posle razočaravajuće sezone Barselona je krenula da traži pojačanja, a prema "Mundo Deportivo" želi dvojac Olimpijakosa Jorgosa Printezisa i Meta Lodžeskog.

Izvor: PT

Autor: PT

Barsa želi tandem Olimpijakosa
Getty Images

Uprkos otkazu Jorgosa Barcokasa koji je bivši trener kluba iz Pireja, katalonski klub namerio se pre svega na Printezisa čija su harizma, ličnost i sve ostalo što daje na teren od neprocenjive važnosti

Sa druge strane Lodžeski je takođe igrač čiji se kvaliteti cene među trenerima u Evropi, pa ne čudi što je Barsa zainteresovana za Amerikanca sa belgijskim pasošem.

Podsećamo, “Blaugrana“ je u prošlosti želela da dovede i Vasilisa Spanulisa iz Olimpijakosa, međutim uprkos dobroj ponudi nisu uspeli da ga potpišu.

Printezis iza sebe ima odličnu sezonu, s obzirom da je u 30 odigranih utakmice u ligaškom delu sezone beležio 15 poena i pet skokova.

Isto tako dobru godinu iza sebe ima i Met Lodžeski, koji nažalost nije igrao u plej-ofu i na Fajnal-foru zbog povrede. Na 28 mečeva ostvarivao je učinak od 11,3 poena, 3,1 skokova i 1,6 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve