Nova vest
Košarka

Utorak, 06.06.2017.

11:43

Džikić: Fokusirani pred FMP, dobri ih poznajemo

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je ekipa zdrava i kompletna pred početak serije protiv FMP-a i da mora da bude maksimalno koncentrisana.

Izvor: PT

Autor: PT

Džikić: Fokusirani pred FMP, dobri ih poznajemo
Starsport

"Dobro poznajemo našeg protivnika u polufinalu. Znamo da je to tim koji ima dosta kvaliteta i potencijala. Vrlo je važno što u ovu seriju ulazimo zdravi i kompletni. Svesni smo da moramo kroz završnicu sezone da prodjemo korak po korak, fokusirani uvek na sledeću utakmicu", rekao je Džikić za klupski sajt u najavi polufinalne serije.

Partizan će u prvoj utakmici dočekati FMP u sredu u 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić", a Džikić će moći da računa na kompletan sastav, pošto će se u tim vratiti Uroš Luković.

Igrač Partizana Mihajlo Andrić rekao je da njegova ekipa mora da bude maksimalno koncentrisana.

"Kreće plej-of serija i odavde nema nazad. Svaki minut je važan, svaka lopta je ključna. U narednim danima moramo biti maksimalno koncentrisani. Radili smo dobro tokom čitave sezone i sad hoćemo da je završimo na najbolji način", kazao je Andrić.ž

Ulaznice za prvo polufinale prodavaće se na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" po ceni od 300 dinara za tribine i 500 za parter.

Partizan je pozvao publiku da dodje u što većem broju i "fer i sportskim navijanjem" pruži podršku crno-belima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve