Nova vest
Košarka

Utorak, 06.06.2017.

09:28

Stevan Nađfeji završio karijeru

Dosadašnji košarkaš Dinamika Stevan Nađfeji okončao je igračku karijeru, a rekao je da u bi voleo da nastavi da radi u tom klubu.

Izvor: PT

Autor: PT

Stevan Nađfeji završio karijeru
Getty Images

"Prepoznao sam projekat vlasnika Velibora Jojića, koji je zajedno sa Miroslavom Nikolićem i Nikolom Markovićem imao viziju za tim koji je tek nastao. Iskoristio bih priliku da im se zahvalim na neizmernoj podršci i sjajnoj saradnji. Zaista mi je drago da u klubu koji mi mnogo znači mogu da završim svoju karijeru", rekao je Nađfeji.

"Sada mi pre svega treba dobar odmor, pa ćemo videti nakon toga. Želim u budućnosti da pomognem klubu na svaki mogući način, bilo kao trener ili stručni saradnik. Još uvek razgovaram sa upravom, ali definitivno vidim sebe u košarkaškom klubu Dinamik", dodao je on.

Nakon 21 godine na parketu srpski košarkaš okončao je svoju profesionalnu karijeru. Poslednju utakmicu odigrao je protiv Crvene zvezde, a njegovi saigrači i uprava kluba svečanim ispraćajem i povlačenjem dresa sa brojem 16 izrazili su zahvalnost na svemu što je uradio za Dinamik.

"Iskreno nisam znao kako ću se osećati, ali kada sam u subotu ušao u halu obuzeli su me leptirići i nervoza. Došao je dan da okačim patike o klin i jednostavno počnem nešto drugo da radim. Stvarno je divan osećaj, jer sam imao lepu karijeru i zadovoljan sam. Drago mi je što Dinamik podiže moj dres i na ovaj način mi se zahvaljuje za dvogodišnji doprinos klubu", izjavio je Nađfeji.

Seniorsku karijeru je započeo u Beobanci za koju je nastupao od 1996. do 2000. godine. Nakon toga igrao je za Radnički sa Crvenog krsta, Partizan, Ural, Uniks Kazanj, Retimno, Panelinios, Marusi, Igokeu, Panionis, Kolos sa Rodosa, a od 2015. godine je deo Dinamika.

"Najlepše sam se osećao u Beobanci. To je početak svega i tu sam video da mogu da napravim lepu karijeru. Naravno, imao sam lepih trenutaka u Marusiju i Paneliniosu, ali i dve sjajne godine u Dinamiku", istakao je sada bivši prvotimac ekipe sa Dorćola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve