Nova vest
Košarka

Sreda, 24.05.2017.

15:27

Bobi o Dankanu, Hakimu, Americi, Rusiji, životu...

Ekipa VICE sport provela je nekoliko dana u Detroitu gde je razgovarala sa centrom Pistonsa Bobanom Marjanovićem.

Izvor:

Autor:

Bobi o Dankanu, Hakimu, Americi, Rusiji, životu...
VICE/SS

Bobi je govorio o životu u Detroitu, odnosu američke javnosti i medija prema njemu, i uporedio kakva je razlika između Sjedinjenih Američkih Država i Rusije, gde je ranije tokom karijere nastupao.

"Jedan od snova sam ispunio upoznavanjem Tima Dankana, koji je potvrdio da je veliki čovek i sjajan sportista. Posvetio mi je pažnju, na i van terena... Lik je neverovatan. Imao sa čast i da upoznam Hakima Olajdžuvana, prošle godine kada smo igrali u Hjustonu. Sedi čovek u prvom redu, ja mu prilazim, ali me sve nešto sramota. Važna utakmica, a iako je bilo poluvreme nekako mi nije bilo primereno. Završi se meč, ja izlazim iz svlačionice i pričam sa mojima – kad prolazi Hakim. Skupim ja nekako hrabrost, kažem da bi mi bila velika čast da se slikamo, mnogo vas poštujem, volim vašu igru... A, on kaže – 'Naravno, nikakav problem'. Ja slikam mojim telefonom i mislim to je tô, kad on vadi svoj telefon da i on slika", rekao je Bobi.

Bivši igrač Hemofarma, Svislajona, moskovskog CSKA, Žalgirisa, Nižnjeg Novgoroda, kragujevačkog Radničkog, Mega Vizure, Crvene zvezde i San Antonio Sparsa otkrio je i kako se borio sa usponima i padovima u karijeri i kako se privikavao na nove gradove i život u njima.

Kompletan razgovor sa potencijalnim reprezentativcem Srbije iz trening centra legendarnih Pistonca pogledajte na vice.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve