Nova vest
Košarka

Subota, 13.05.2017.

12:22

Sjajni Tepić šokirao Armani u Milanu

Ekipa Orlandine ostvarila je istorijsku pobedu nad Armanijem 87:80 u prvoj utakmici plej-ofa Lege A, uz odličnu partiju Milenka Tepića.

Izvor: PT

Autor: PT

Sjajni Tepić šokirao Armani u Milanu
StarSport

Bivši košarkaš Partizana predvodio je osmoplasiranu ekipu na kraju ligaškog dela šampionata ka senzaciji, postigavši 17 poena uz sedam asistencija i četiri skoka.

Od starta utakmice izabranici Đenara Di Karla stavili su do znanja aktuelnom šampionu Italije da su došli da pobede.

Od sredine druge četvrtine Orlandina je držala konstantnu prednost a Riki Hikmen i ekipa ni u jednom trenutku nisu u uspeli da se vrate u meč.

Utakmicu je partijom obeležio Tepić, koji je imao neke nestvarne poteze čime je podsetio na nekadašnje partije u crno-belom dresu.

U ekipi iz Milana Davide Paskolo je postigao 22 poena, dok su reprezentativci Srbije Milan Mačvan i Miroslav Raduljiva postigli osam, odnosno dva poena.

Pored Tepića u ekipi Orlandine istakao se i Nikola Ivanović sa 13 poena i sedam asistencija.

U drugoj utakmici četvrtfinala Trento je u tvrdoj utakmici pobedio Sasari sa 65:55. Domaći košarakaši slomili su otpor gostiju sa Sardinije u trećoj četvrtini koju su dobili sa 25:8.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Gomes sa 17 poena i 7 skokova, dok je bivši reprezentativac Srbije Duško Savanović ubacio devet za ekipu Sasarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve