Karadžić saopštio spisak, Srbija brani titulu

Selektor ženske reprezentacije Stevan Karadžić saopštio je spisak igračica koje će se pripremati za Evropsko prvenstvo u Češkoj, na kome Srbija brani titulu.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
kss.rs
kss.rs

Na spisku su: Ana Dabović, Sonja Petrović, Jelena Milovanović, Nevena Jovanović, Saša Čadjo, Tamara Radočaj, Sara Krnjić, Dragana Stanković, Aleksandra Crvendakić i Adrijana Knežević. Pozvane su i Tina Jovanović, Maja Škorić, Sanja Mandić, Aleksandra Stanaćev, Tijana Ajduković i Nina Bogićević.

Košarkašice Srbije okupiće se u 15 časova u hali "Ranko Žeravica", odakle će krenuti na Zlatibor na prvi deo priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se od 16. do 25. juna održati u Češkoj.

Ekipa će na Zlatiboru boraviti do 20. maja i za to vreme će odigrati dve trening utakmice zatvorenog tipa sa reprezentacijom Crne Gore.

Posle Zlatibora ekipa se vraća u Beograd, a zatim će učestvovati na turniru u Karlovim Varima.

Od 31. maja do 14. juna srpske košarkašice će se pripremati u Beogradu, gde će odigrati tri prijateljske utakmice sa Japanom.

Karadžiću će u stručnom štabu pomagati treneri Igor Polenek i Dragan Vuković, Goran Topić je skaut, a kondicioni trener je Aleksandar Lukman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.