Nova vest
Košarka

Nedelja, 07.05.2017.

13:05

Skola razočarao Baskoniju: Ne vraćam se

Iskusni argentinski igrač Luis Skola na kraju sezone vrlo verovatno napušta NBA, a kao glavna destinacija spominjao se klub iz Vitorije, Baskonija

Izvor: PT

Autor: PT

Skola razočarao Baskoniju: Ne vraćam se
Getty Images

Ipak, krilni centar Bruklin Netsa razočarao je Baske, pošto je izjavio da se neće vratiti u ovaj klub.

Moj krug u Baskoniji je zatvoren. Već sam uradio, šta sam uradio. Povratak bi značio otvaranje novog kruga, koji bi mogao da uspe ili ne“, rekao ja Skola.

Tridesetsedmogodišnji košarkaš pola karijere proveo je u Baskoniji (Taukeremici), a pola u NBA, pošto je dres kluba iz Vitorije nosio od 1998. do 2007. godine, s tim što je u periodu od 1998. do 2000. bio na pozajmici u Hihonu.

Ovo ne bi bio prvi put da se igrači koji su nastupali za Baskoniju vraćaju iz NBA u klub iz Vitorije, pošto je to 2012. godine to uradio Andres Noćioni, koji od 2014. igra u Real Madridu. Međutim, Skola je otklonio svaku sumnju, pa ćemo pomno pratiti gde će karijeru nastaviti jedan od najboljih igrača u istoriji Argentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve