Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.04.2017.

10:51

Ražnatović: Gudurić i Jović nisu promenili klub

Menadžer igrača Crvene zvezde Marka Gudurića i Stefana Jovića Miodrag Ražnatović istakao je da su netačne spekulacije da su već dogovorili transfere u Španiju.

Izvor: AK

Autor: AK

Ražnatović: Gudurić i Jović nisu promenili klub
Foto: StarSport

Proteklih nedelja se u medijima pisalo da će Gudurić sledeće sezone igrati za Real Madrid, a Jović za Barselonu, a te priče je podgrevalo njegovo odsustvo sa terena u finišu Evrolige i ABA lige.

"Informacije na dan finala sa Cedevitom su bile zlonamerne. Evrpsko tržište je tako da u aprilu možda pet odsto igrača zna gde će igrati sledeće sezone. Tako da te informacije da Gudurić ide u Real, a Lazić u Barsu nisu tačne. Niko o tome nije razgovarao, ali nema dileme da su igrači Zvezde posle ove sezone izuzetno traženi. Ne samo njih dvojica, nego i ostali. Da li će i ko će ostati znaće se za dva, dva i po meseca", rekao je Ražnatović gostujući na televiziji Pink.

Ražnatović je naveo i da će bivši centar Zvezde Boban Marjanović sledeće sezone konačno dobiti pravu šansu u Detroit Pistonsima, te da se nada pozivu u reprezentaciju.

"Marjanović je bio žrtva NBA politike gde ekipa pre svake sezone odredi ko će da igra i koliko minutažu će da ima, a on je bio predviđen za sledeću. On je na svakom treningu, da iskoristim taj ružan izraz, "demolirao" rivale, bio je očigledno bolji, ali trener se držao dogovora iz predsezone. Kad su izgubili šanse za plej-of dobio je šansu, trener je rekao da se ogrešio, a mi smo rekli "nice" (lepo). On će igrati sledeće sezone, i ono što je najvažnije nema problema kojih je imao prošle godine, ima trogodišnji ugovor i jedva čeka da se priključi reprezentaciji. Želi da igra na EP, klub je saglasan, naravno ako ga selektor pozove", zaključio je Ražnatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve