Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.04.2017.

18:35

'Crnogorci jug': Kaznite igače zbog tri prsta

Udruženje navijača 'Crnogorci jug' poslali su otvoreno pismo savezu Crne Gore u kom zahtevaju kazne za mlade reprezentativce zbog podizanja tri prsta.

Izvor:

Autor:

'Crnogorci jug': Kaznite igače zbog tri prsta
Screenshot (antenam.net)

Da li je pismo predugo putovalo ili je nešto drugo po sredi, spomenuta navijačka grupa smatra nedoličnim slavlje reprezentativaca posle osvajanja Juniorskog turnira evropske B divizije – pre osam meseci.

U pismu je, koje su preneli crnogorski mediji, generalni sekretar KSCG Petra Popovića zamoljen da preduzme 'određene mere povodom nedoličnog ponašanja mladi reprezentativaca', napominjući da je njihov gest izazvao nezadovoljstvo kod navijača Crne Gore.

''Momci koji su izabrani treba da posluže kao primjer svoj ostaloj omladini koja sanja da obuče dres Crne Gore. Ukoliko se ovakvo ponašanje nastavi, za njih neće imati ko da navija. Brukaju i nas i vas i našu svetinju - Crnu Goru!", navodi se u sopštenju 'Crnogoraca jug'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve