Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.04.2017.

13:34

Jović u Minhenu, povratak 10. aprila

Stefan Jović, plejmejker Crvene zvezde, otputovao je u Minhen kako bi sanirao povredu leđa koja ga muči već nedeljama.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Jović u Minhenu, povratak 10. aprila
Photo by Marko Metlas/EB via Getty Images

Jović neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću za majstoricu polufinala ABA lige protiv Budućnosti u utorak.

Reprezentativac Srbije nije uspeo da se oporavi od povrede zbog koje je propustio prethodnih nekoliko utakmica. Trener 'Crveno-belih' saopštio je na konferenciji za medije da je Stefan otišao kod kod jednog od najboljih doktora za tu vrstu povrede.

"Hvala selektoru Aleksandru Đorđeviću, kao i Svetislavu i Marku Pešiću, koji su nam pomogli oko ovog kontakta. Nadam se da će on po povratku početi da radi normalno sa ostatkom ekipe i da će biti u mogućnosti da nam pomogne. Ovo kažem da bi se znalo u kakvom je on stanju i da se ne bi otvarale neke teme...", rekao je Radonjić.

Plan je da Jović ostane u Bavarskoj do 10. aprila, što znači da je malo verovatno da će biti spreman za prvi meč finala ABA lige, ukoliko Zvezda izbori plasman.

Radonjić je želeo da stane na put spekulacijama u vezi sa sudbinom igrača, za kojeg se vezivalo nekoliko različitih priča. Pojavile su se informacije da ne igra zbog štrajka zbog neisplaćenih zarada, potom da je već potpisao za Barselonu, a onda i da pati od diskus hernije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve