"Nedostatak Jokićeve 'fizike' bio zabrinjavajući"

Miško Ražnatović, najuticajniji košarkaški menadžer i vlasnik agencije “Beobasket”, izjavio je kako je otkrio Nikolu Jokića.

ĐNIzvor: B92, Ekspres
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

Ražnatović je u intervjuu za nedeljnik “Ekspres” istakao da je bio veoma zabrinut kada je Jokić stigao u Mega Leks.

“Jokić je došao u Megu na atipičan način, praktično praćenjem njegovih igara kroz novinske izveštaje. Nedostatak tzv. fizike po dolasku je bio zaista alarmantan, ali se videlo da dečko poseduje nesvakidašnji talenat za igru koji treneri definitivno nisu mogli usaditi”, rekao je Ražnatović.

Miško zastupa i trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, koji je prošle sezone odbio unosnu ponudu Baskonije.

“Nisam razumeo Dejanovo odbijanje ponude Baskonije jer je zaista bila odlična. Želeo je da ostane u Zvezdi i na neki način završi započeti posao”.

Imao je nameru da postane uspešan košarkaš i postojao je samo jedan čovek kojem se divio.

“Samo jedan igrač mi je bio košarkaški uzor – Dražen Petrović. Nosio sam broj 4 na dresu, što mi je i dalje jedan od delova mejla. Imao sam sličnu frizuru tada, kopirao sam sve finte, iako sam morao da pravim korekcije jer sam levoruk”.

Pratio je fudbal i bio veran navijač jednog beogradskog kluba.

“U fudbalu sam uvek navijao za OFK Beograd, čak sam sa šalom išao na stadion nekoliko godina. U košarci, zbog Dragoslava Ražnatovića, moj tim je bio Radnički. Nikada nisam bio fan večitih rivala”, zaključio je Miško za “Ekspres”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.