Nova vest
Košarka

Sreda, 22.03.2017.

21:37

Radonjić: Falila pametnija rešenja u produžetku

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegovoj ekipi falilo pametnijih rešenja u produžetku meča sa Olimpijakosom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Radonjić: Falila pametnija rešenja u produžetku
Starsportphoto

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpijakosa sa 66:64 posle produžetka, u utakmici 27. kola Evrolige, iako su tokom meča nadoknadili minus od 13 poena.

"U produžetku smo mogli da imamo bolja i pametnija rešenja, kako bismo ostvarili prednost. Ipak, mogli su i oni, pa su na kraju slavili", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Radonjić se potom osvrnuo na izuzetno loše prvo poluvreme.

"Olimpijakos je u Beograd došao veoma motivisan, spreman da celim kvalitetom dođe do pobede. Čvrstom igrom su nas naterali na greške, u drugom poluvremenu smo uzvratili, preokrenuli, ali smo u produžetku morali da biramo pametnija rešenja".

On je dodao da se ekipa izgubila veliku energiju u večerašnjem meču, što bi mogao da bude problem pred drugi duel sa Budućnosti u polufinalnoj seriji ABA lige.

"Sledeći put ćemo možda pobediti taj Olimpijakos. Ogromna potrošnja za nas, stalno pričam o tome, ali kako ćemo izgledati sutra u toku puta i prekosutra protiv Barselone, mogu samo da zamislim. Tačnije, imaću priliku da vidim", poručio je Radonjić posle šestog poraza iz isto toliko međusobnih utakmica.

Na pitanje da prokomontariše atmosferu i podršku gostujućem timu, Radonjić nije želeo da se bavim tom temom.

"Koncentrisan sam samo na teren, a da procenjujem takve stvari ne želim", naveo je crnogorski trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve