Nova vest
Košarka

Petak, 03.03.2017.

22:58

'Armejcima' dovoljna jedna četvrtina u Barseloni

Moskovski CSKA rutinskom partijom savladao je Barselonu kao gost u poslednjem meču 24. runde Evrolige – 85:61.

Izvor:

Autor:

'Armejcima' dovoljna jedna četvrtina u Barseloni
StarSport

Akutelni prvaci Evrope su na taj način nastavili borbu sa madridskim Realom za prvo mesto u regularnom toku takmičenja, a obe ekipe sada imaju učinak od 18 trijumfa i šest poraza.

Barsa je istovremeno nastavila sa izuzetno lošim partijama u elitnom takmičenju, navijači su ponovo mahali belim maramicama zahtevajuću odlazaka Jorgosa Barcokasa, pošto 'Blaugrana' zauzima 11. mesto sa skorom 9-15.

Ekipa Dimitrisa Itudisa je već u prvoj četvrtini rešila pitanje pobednika jer je posle deset minuta košarke imala 25 poena prednosti (29:4). Vođstvo je sigurno čuvala do samog kraja i bez ikakvih problema stigla do novog slavlja.

CSKA je predvodio Nando de Kolo sa 21 poenom, tri skoka i tri asistencije, Nikita Kurbanov ubacio je 12, a Kori Higins 11 poena.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić dodao devet poena(1/1 za dva, 2/4 za tri), uz pet asistencija i dve ukradene lopte.

Kod domaćina se najviše istakao Aleksandar Vezenkov sa 14 poena, ali je osim njega dvocifren bio samo još Tajris Rajs sa 10 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve