Nova vest
Košarka

Sreda, 22.02.2017.

11:26

LŠ: Partizanova "bolnica na kraju grada" pred PAOK

Košarkaši Partizana od 18.30 u hali ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuju PAOK u revanšu osmine finala FIBA Lige šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

LŠ: Partizanova
Foto: StarSport

U prvoj utakmici naši ‘crno-beli’ slavili su sa 76:74 u Solunu, a nakon ovog duela biće poznato ko će se sa ekipom Tenerifa nadigravati za četvrtfinale.

‘Crno-beli’ već nekoliko dana imaju veliki problem sa zdravljem, zbog čega su mnogi van stroja, pa se ne zna da li će nastupiti protiv grčkog kluba.

Partizan je u nedelju izgubio u finalu Kupa Radivoja Koraća u niškom ‘Čairu’ od Crvene zvezde, u utakmici u kojoj nisu igrali Vilijam Hečer, Vanja Marinković i Miloš Koprivica.

Njih sigurno neće biti u sastavu, kao ni Kenana Karahodžića, koji je u prvom susretu zaradio nezgodnu povredu oka i još je na bolničkom lečenju. Upitni su još Uroš Luković i Mihajlo Andrić zbog bolesti, a o njima će se više znati tokom dana.

"S obzirom na to kakvo je trenutno stanje, prioritet nam je bio oporavak ekipe i stabilizacija tima, priprema utakmice je u drugom planu. Odradićemo jedan trening, još uvek ne znamo sa kojim brojem igrača. Ipak, mi smo Partizan i ne želimo da od toga pravimo alibi. Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice i učinićemo sve što je do nas da prođemo dalje. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, potrebniji su nam nego ikad", rekao je pomoćni trener Nenad Čanak, koji će i ovoga puta menjati bolesnog Džikića.

Košarakaši će imati podršku i članova fudbalskog kluba koji će biti prisutni u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve