Nova vest
Košarka

Petak, 17.02.2017.

21:57

Zadrani vređali Musu, policija ispraznila tribinu

Utakmica polufinala Kupa Hrvatske između Zadra i Cedevite u Šibeniku prekinuta je zbog vređanja Dženana Muse na nacionalnoj osnovi.

Izvor:

Autor:

Zadrani vređali Musu, policija ispraznila tribinu
StarSport

Bosanskohercegovački reprezentativac, koji igra za tim iz Zagreba, našao se na meti navijača Zadra, pa je morala da reaguje policija.

Duel je prekinut na osam minuta pre kraja, pošto navijači okupljeni oko grupe 'Tornado' nisu prestali da vređaju Musu ni posle brojnih molbi, apela i upozorenja organizatora, rukovodsta i igrača Zadra.

Ubrzo se na tribini sa navijačima Zadrana našla i jedinica specijalne policije, piše portal slobodna-bosna.ba, uz primenu sile izbacila oko stotinjak navijača, pa je meč posle nešto više od deset minuta nastavljen.

Cedevita je na kraju slavila 92:75 i prošla u finale.

Gotovo istovremeno, u okviru četvrtine finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, i Novica Veličković morao je da zamoli navijače Partizana da prestanu sa uvredama prema premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i porodici Nebojše Čovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve