Nova vest
Košarka

Utorak, 03.01.2017.

23:22

Marelja: Loši smo bili u odbrani

Košarkaš Mega Leksa Aleksandar Marelja rekao je da je njegova ekipa odigrala loše u odbrani u meču protiv Juventusa u Ligi šampiona.

Izvor: SM

Autor: SM

Marelja: Loši smo bili u odbrani
Foto/ ABA liga

"U najvećem delu meča smo loše igrali odbranu dok je Juventus u potpunosti kontrolisao reket. Moramo da nastavimo da treniramo još jače i da se okrenemo pripremama za naredne mečeve koji nas očekuju", rekao je Marelja.

Košarkaši Mega Leksa izgubili su u gostima od litvanskog Juventusa sa 78:85 u 11. kolu Grupe D Lige šampiona. Megi je to osmi poraz u Ligi šampiona.

Pomoćni trener Mega Leksa Srđan Flajs je naveo da su ofanzivni skokovi Juventusa i izgubljene lopte Mege ključ poraza njegove ekipe.

"Pre svega, čestitke Juventusu na zasluženoj pobedi. Nismo odigrali onako kako smo želeli. Dobro su kontrolisali igru dok mi nismo uspeli da sačuvamo reket. Imali su puno ofanzivnih skokova a mi smo gubili lopte u ključnim momentima pa je domaća ekipa na kraju zasluženo došla do pobede", rekao je Flajs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve