Nova vest
Košarka

Utorak, 03.01.2017.

16:34

Džikić: Ne smemo da se opustimo

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju ili misle da će unapred pobediti protiv Solnoka u 11. kolu Lige šampiona.

Izvor: SM

Autor: SM

Džikić: Ne smemo da se opustimo
StarSport

"Solnok je značajno promenio sastav u odnosu na našu prvu utakmicu...i to će sigurno doneti novi kvalitet njihovoj igri u napadu...Igraju i mnogo agresivnije u fazi odbrane, sa mnogo kontaktna i pomaganja".

"Kada se sve to podvuče, nema mesta nikakvom opuštanju ili 'unapred upisanim bodovima', jer ako ne uđemo maksimalno spremni za borbu, ništa dobro iz toga ne može da se dobije", rekao je Džikić za sajt kluba.

Partizan trenutno ima šest pobeda, a Solnok jednu. Crno-beli su u poslednjih mesec i po dana imali mnogo problema sa povredama, koji i dalj traju.

"Zdravstvena situacija je potpuno nezahvalna. Treniramo nekompletni, a to nam je već više puta poremetilo rad i način pripreme za utakmicu", rekao je Džikić.

Utakmica Partizan-Solnok igra se u sredu od 20.00. Prodaja ulaznica počinje tri sata pre početka meča na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cena ulaznice za tribine je 300 dinara, dok je parter 500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve